crazy sleepmodeee

lägger mig nu, somnar vid et, yeah riighhht..
bra at dricka energi dricka fortfarande om man ska sova? svar: yes it is. svar igen: okej


du både gör och skaffar samma saker like me? mini stalker or what? :S fettttt ttröttt på dig babyborn in your bed in a alien head

ahhahehheheh, ändå lite kul va de. nej de va de ine och om ni undrar så när jag skriver kommer ine mina -> T <- fram direkt så får väna yp 5 min annan ettt kommer fram eller kommer tusen samidig, de är ju e problem..

och ÄNTLOGEN är cornelia back in school again btw, ohyee ;) nanna gottt !


KAKÖR

siter och äter kakor & dricker anergi dricka ;););) soo good.
nu blir det tv mys!


Min dag

Idag harr jag mest tagit det lugnt efter gårdagen. Har varit hos Dennis en stund på morgonen, sen drog vi hem hos mig och tog det lugnt:) Tog även hårinpackning och ansiktsmask.. soo good ! :D Snart blir det BigBrother, spännande! Vilken damp vissa börjar få nu hehe ;)

ny klocka

här är en bättre bild på klocka jag fick av Dennis igår:) exakt den jag ville ha !
(på sista bilden ahr jag inte tagit av plastet över klockan så ser ganska ugly ut ;) haha.. )




enkel och fin ;) älskar remmen!

hur många lingon finns det i världen

bion jag och dennis kollade igår :) helt okej väll.. ingen höjdare men :P

2 - igår

2 år har gått sedan jag och Dennis blev tillsammans. Fullt upp igår så jag hann inte skriva då. Vi åt iallafall ute och kolla bio.
Sen fick jag även en liten present av min lilla älskling som jag ville ha, stilren och lite läder. Är lagom trött på min silvriga nu hhee. Aja..  Mer behöver jag inte skriva här :)
lägger in en bättre bild senare ;)

COME ON! bom bom bom ..

ett klipp min syster hittade på nätet som jag tyckte ni skulle få se.. tagga snart HELG !!!!!!!!!!!!!!!!! WEHOOOUUWWW COME ON!!!


dagens

Såhär såg jag ut idag förresten, är ju inte så ofta det kommer bilden så enjoy people :D
inte världens bästa bild på JAG IAG men ja så såg jag ut idag ändå HEHEHEHEHEHHE

ser en aning rädd ut men jag så kan det se ut ibland:O

Stel i benen?!

Känner träningsverken efter två dagars intensiv träning på gymmet. Kan ju knappt gå på höger :o guuhh va duktigt jag blivit ;) hihi...
Baden innan :D dock svämmade skummet vöer tillsist hehe. såklart. =)


bada

nu sak jag ner och ta ett varmt bubbelbad + ansiktsmask. soo good (:

Sista avsnittet

Det borde finnas hundra tals avsnitt av solsida, men det var bara typ tjugo stycken och idag var det sista :( Hoppas det börjar snart igen! Med en timme varje söndag och inte bara en halv.
Var iallafall kul idag like always.. snart börjar big brother live ;) wihoo!


Saker från torsdags


Inte världens bästa bilder, men två tröjor från BIKBOK och en tröja från stadium till träningen!

Blev ett par efterlängtade svarta converse med :)

lame helg

Hela helgen har spenderats hemma med Dennis. Inte likt mig alls. Är trött på allt och alla just nu känns det som. Blir väll som vanligt snart hoppas jag, kan bero på att Cornelia inte är med varje dag nu på ett tag så hon rubbar min värld :( haha! Saknar henne något enormt.
Dennis stack för en stund sedan så jag håller på med datorn lite, ska nog göra färdigt lite arbeten i think. Blir dett inlägg sen på kläderna jag köpte i torsdags, bättre sent än aldrig hehe.

snabbt inlägg

Shoppade en smabbis igår. Blev converse, en träningströja, stickat och en vanlig tröja. Visar allt imorgon. Har blivit så himla trött på allt detta :( sorryyy.. tror jag behöver städa mitt rum för att piggnatill. förövrigt har dagen varit långtråkig och regning och rebeccis paraply bröts på mitten. Sen gymma jag med johanna. BAJ

SÖT 14 ÅRING haha mjaou :)

statistik?

Jasså... ibland blir man förvånad.
Statistiken har höjts till dubbelt så mycket sedan innan, kanske man ska sluta skriva för att få besökare :O någåt att grubbla över kanske? mjaou asså

my life

har varit seg på bloggandet. Jag menar.. vad händer i mitt vardagliga liv som är intressant, know u wanna read about it men hallå? Varje dag på tåget till skolan: hmm.. ska jag behöva visa skolkortet? nej ? eller oj jo.. oj en ny tågvärd? sen genom skoldagen, har alltid kul med mina pinglor men whatever, kan väll inte skriva exakt allt vi skrattar åt, inegt som intresserar er? lite kanske ;) men ja. Mitt liv är kul för mig men ingenting speciellt att dela med sig av men nu skriver jag för jag vill och har lust. Lev med det eller dragaaa för fenn!

Nu har jag nyss packat klart min lille bag för att jag ska till Dennis one night. Har med en liten överraskning till honom som jag och rebecca hittade ;) vad kan det vara då...?

En bild på min intressanta väska görrr..

Och ja jag hra en halv flaska fanta med mig! Blev faktiskt törstig och råka dricka lite i förväg JISSES kristus i jorden :O

segt

Känner inte för att bloggar. uppdaterar när jag är på humör

music


Idag & igår

Skrev ju aldrig igår, var utdöd typ.
Men först skolan, slutade tolv och sprang runt massa ärende överallt verkligen! Massa ställen..
Sen hem fort som .. och åt lite sen drog och gymma + bada med Johanna i tre timmar. Somnade vid två tyvär oxå.
Idag, skrit trött och börja skolan kvart över åtta så det var upp tidigt. Sen slutade vi visst 11 men man fick reda på det runt 12, kom ändå med tåget så jag lyckligtvis var hemma kvart över TVÅ.. onödigt.
Nu är jag ännu tröttare och har ett arbete och göra och ett helt rum att städa skiten ur.
Nu har jag inte mer att skriva just nu, skriver sen :) bye

Dåligt på att lägga in bilder tycker jag, nästan viktigast ju :O lite gammal bild men whatever.. bild som bild.

I tidningen

I fredags kom två personer från skånskadagbladet till min skola och stannade mig, rebecca och nella vid maten. Skulle igentligen inte ha något där men när en fotograf frågade om hon fick fota oss medans vi tog lite sallas så why not.. haha ;)
Ganska fult ändå när hon stod och sa vad vi skulle göra, men som vanligt hade Cornelia en av alla sina glada stunder vid det tillfället och fick mig att skratta som jag vet inte vad. Men en bild kom i tidningen och som tur var hade hon fått en bild där alla höll sig och var ganska allvarliga.. här är den:

Ser ju ut som jag sak bajsa i brallan men whatever hehe !

Ingen skola

Stanna hemma från skolan idag. Har mått jätte dåligt senaste dagarna och min vilopuls är nu på 116.
Yeye, ligger och vilar nu.. saknar Dennis :(

Går o lägger mig

Vilken helg... skoldag imorgon, behövdes verkligen inte i detta tilfället!


Nu

Hann inte se klart filmen innan jag stack ifrån Dennis, men när man ligger trött som  en utter nere i Dennis mörka rum så är en sån film inte helt fel.. rätt bra vid sånt tillfälle ;) Tycker även synd om Dennis som bogseras hem just ni i sin nya bil, hänt nått med den´, den förra fick han ju skrota efter krocken! Haha vissa har otur :D
Har nyss duschat och smörjt in mig med BUS och nu blir det solsidan sen BB ;) byee!

film

Nu ska jag kolla Oceans.. skriver sen vad ag tyckte + lite annat!

Om idag

Skolan har varit kattastrof like always.. nog om det nu faktiskt, inte kul och skriva och iten heller läsa om det!
Ikväll blir det pradey hos Nella :D  Blir även övernattning.. håller på att måla mina naglar på TÅRNA.. ueh, hatar det ordet ''tår'' blä.. haha
Men nu gäller det att skynda sig :D tagga kvällen! Kommer in två bra låtar snart.. ;) bai

nighty

Kollar klart bb sen går jag och lägger mig! Hoppas jag kan skriver mer tomorroww :) godnatt!

TRÖTT

woooww.. nu undrar ni varför jag inte har skrivit på hela dagen såklart.. här är anledningen:

Skolan idag började tio i tio, har lämnat in motivering och hela skol tiden idag har varit sjukt segt och tråkigt till tusen.. slutade med datorkunskap med ett prov jag inte visste om.. faktiskt så tror jag att jag inte hade ett enda fel.. good :D hehe. Sen iaf hämta pappa mig så åt vi på donken, haha! Sen in och kolla bilar och drack varmoboy och väntade in tiden tills vi skulle på föreläsning för körkort. Så där har jag suttit i några timmar efter skolan, det var alltså slut tjugo i nio.. betyder att jag varit iväg en HEL jobbig dag, trodde jag skulle dö där inne. Nu kom jag iaf hem för fem minuter sedan och ska äta och duscha. Hoppas jag orkar sitta uppe och kolla BB..

såhär trött är jag nu... :( stackars miiig

Godnatt

Går och lägger mig nu.. skriver mer imorgon!

Just nu

Nu har jag nyss kommit ut från duschen. Har varit ute med Cornelia en stund innan dess och har Big brother börjat :D har målat mina naglar med, mörk-grått nagellack som glittrar lite.. ändå helt okej ;)

Ser svart ut på bilden I know..
Men det kommer från elf, fall ni ville veta :D

Paketet jag fick hemskickat




Min dag

Gick upp halv sju idag. Sen för en gångs skull tog jag tag i mig själv och cykla till stationen, när jag kom fram var Johanna inte där så jag stod och vänta på henne. Alls sluta med att vi missa tåget med TVÅ meter.. jisses! Irriterande till tusen..
Och skolan idag har varit världens längsta tråkigaste dag, huh.. Men Rebecca räddar den lite sådär halft i allafall ;) Var unne på öb och apoteket så var hemma fyra istllet för två.
har även tryckt i mig tre snickes och inget gym blir det idag för jag mår kasst. Lyckat.
Sen iaf när jag kom hem från skolan så hitta jag inte min jävla cykel men Johanna hjälpte mig och den stod mitt framför ögonen sendan, riktigt förvirrad. Sen hem och sova sova för jag mår skit.. Känns som jag berättat allt typ tre gånger om o om igen, TÅÅÅÅL det.
Hann förresten inte lägga upp innan vad jag fick hemskickat igår så gör det idag! poss

Fullt minne!

Efter att jag införskaffat min systemkamera har mitt minne lyckas bli fullt på datorn. Jag kan inte ens klicka upp en bild för att se hur den ser ut i närbild bara för att jag har så lite minne kvar. Nu får jag ägna mig en tid till att radera typ minst hälften av bilderna, lär väll få sitta med det imorgon med.

Vad jag fick med mig hem igår

Detta är vad jag fick med mig hem igår..




Idag

Börja skolan tio i tio och slutade vid två. Dennis kom till mig vid tre sen efter ett tag somnade vi och nu sitter jag här när klockan hunnit bli nio. Känner att jag inte hunnit göra något alls vettigt efter skolan, men mysigt i allafall :)
Eller juste.. hämtade ju ut ett paket från ELF som jag snart ska visa :) sen har jag ju lite kläder att visa också..
Ikväll blir det BB sen sova, längtar tills helgen!

Hämta ut paket..

Nu ska jag hämta ut ett paket ;) guess what?